ADANA / CEYHAN - Altı Ocak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Altı Ocak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0322 613 44 38 (Çakabey MTAL)
Adres
ÇakaBey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adresi Altı Ocak Mahallesi 443 sokak No 11/1 Ceyhan Adana
Vizyon
Hızla değişen dünya şartlarına uyum sağlayan, günün teknoloji ile yeteneklerini geliştirerek insanlık yararına kullanabilen, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılamasını bilen, bilgi toplumunun ihtiyacı olan vasıflı, eğitimli işbirliği yapan insan gücünü yetiştirmek.
Misyon
Mesleki ve teknik eğitimde ülkesinde ve bölgesinde en saygın ve tercih edilen kurum olmak için çalışanları olarak değişmeyen tek şeyin değişim olduğuna inanırız.Eğitim alanındaki yeni yaklaşımları takip eder, ben yerine biz felsefesini benimseriz. Ekip çalışmalarına önem verir, gelişsen teknolojiyi takip eder ve okula taşır, mesleğimizin ahlaki kuralları ve ilkeleri olduğuna inanıp, uygulamaya özen gösteririz.
Başarılar
2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında yapılan Ben Ceyhanlıyım Erkekler ve Kızlar Futbol Turnuvasında Erkeklerde ve kızlarda öğrencilerimiz Ceyhan 2. olmuşlardır.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :4
Öğretim Şekli :Tam Gün
08.20-16.50
Kalorifer ve Klima