Etiket Sonuçları: altı ocak

Ağu

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı boyunca (Memnuniyet ilkesi doğrultusunda) Altı Ocak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğrencilerinden isteyenlerin adreslerinden  alınarak Taşımacıyı TespitKomisyonu ve Taşımacı tarafından ortaklaşa belirlenen güzergahlardan okula getirilmesi ve ders bitiminde  tekrar adreslerine götürülmek suretiyle taşımacılığının Okul Servis Araçları Yönetmeliği kapsamındayapılmasıdır.

Ağu

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı okulumuz öğrencileri ile birlikte coşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencilerine Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hakkında bilgilendirme semineri verildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi'ni tüm öğrencilerimizle birlikte kutladık. Programı hazırlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması yapıldı. Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Kutlamaya katılan öğretmen ve velilerimize de teşekkür ederiz.

Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Okul Müdürümüz, Muhasebe ve Finansman Alanı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Ceyhan Muhasebeciler Odasını ziyaret ederek muhasebeci ve mali müşavirlerin Muhasebeciler Haftasını kutladılar.

Okulumuz Altı Ocak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Okulumuz öğrencilerine sivil savunma ile ilgili temel bilgilendirilme yapıldı. Deprem anı, öncesi ve sonrası yapılması gerekenler anlatıldı.

33. Vergi Haftası Kutlamaları kapsamında Muhasebe ve Finansman Alanı Şefimiz Meliha Karataş tarafından, farkındalık oluşturmak için öğrencilerimize eğitim verildi. Şefimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuza bir çok katkısı olan Değerli Öğretmenimiz Nihat Can emekliye ayrıldı ve veda toplantısında buluştuk. Kendisine emekleri için teşekkür ediyoruz ve sağlıklı günler diliyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 98.yılını coşkuyla kutladık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

2021-2022 Eğitim öğretim yılı ilk veli toplantımızı gerçekleştirdik. Okul aile birliğimizin yeni yönetimini oluşturduk. Yeni oluşan yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.

Ekm

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü birimi tarafından öğrencilerimize konferans verildi. Konferansı veren görevlilere teşekkür ediyoruz.