Etiket Sonuçları: altı ocak

Döner Sermaye İşletmemiz kapsamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz KüçükMangıt İlkokulu güvenlik kamera sistemini oluşturuyor.

Pamukeli Ortaokulunun güvenlik kameraları okulumuz Döner Sermaye İşletmesi bünyesinde Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından yenilenmiştir.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri tarafından ilçemiz okullarında görev yapan öğretmenlere Temel Kodlama Eğitimi verilmektedir.

Ekm

İlçe Müftülüğü Vaizi Mehmet Salih GÜLER okulumuz öğrencilerine Değerler Eğitimi konusunda konferans verdi. Verilen eğitim için İlçe Müftülüğüne ve Salih Bey'e teşekkür ediyoruz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda tahliye tatbikatı yaptık. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ağu

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı boyunca (Memnuniyet ilkesi doğrultusunda) Altı Ocak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğrencilerinden isteyenlerin adreslerinden  alınarak Taşımacıyı TespitKomisyonu ve Taşımacı tarafından ortaklaşa belirlenen güzergahlardan okula getirilmesi ve ders bitiminde  tekrar adreslerine götürülmek suretiyle taşımacılığının Okul Servis Araçları Yönetmeliği kapsamındayapılmasıdır.

Ağu

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı okulumuz öğrencileri ile birlikte coşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencilerine Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hakkında bilgilendirme semineri verildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi'ni tüm öğrencilerimizle birlikte kutladık. Programı hazırlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması yapıldı. Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Kutlamaya katılan öğretmen ve velilerimize de teşekkür ederiz.

Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Okul Müdürümüz, Muhasebe ve Finansman Alanı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Ceyhan Muhasebeciler Odasını ziyaret ederek muhasebeci ve mali müşavirlerin Muhasebeciler Haftasını kutladılar.

Okulumuz Altı Ocak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Okulumuz öğrencilerine sivil savunma ile ilgili temel bilgilendirilme yapıldı. Deprem anı, öncesi ve sonrası yapılması gerekenler anlatıldı.

33. Vergi Haftası Kutlamaları kapsamında Muhasebe ve Finansman Alanı Şefimiz Meliha Karataş tarafından, farkındalık oluşturmak için öğrencilerimize eğitim verildi. Şefimize teşekkür ediyoruz.