Altı Ocak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0322 613 41 36
WEB http://ceyhantml.meb.k12.tr
Adres : Şahin Özbilen Mh. Mimar Sinan Cd. No158 Ceyhan / ADANA
VİZYON : Hızla değişen dünya şartlarına uyum sağlayan, günün teknoloji ile yeteneklerini geliştirerek insanlık yararına kullanabilen, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılamasını bilen, bilgi toplumunun ihtiyacı olan vasıflı, eğitimli işbirliği yapan insan gücünü yetiştirmek.
MİSYON : Mesleki ve teknik eğitimde ülkesinde ve bölgesinde en saygın ve tercih edilen kurum olmak için çalışanları olarak değişmeyen tek şeyin değişim olduğuna inanırız.Eğitim alanındaki yeni yaklaşımları takip eder, ben yerine biz felsefesini benimseriz. Ekip çalışmalarına önem verir, gelişsen teknolojiyi takip eder ve okula taşır, mesleğimizin ahlaki kuralları ve ilkeleri olduğuna inanıp, uygulamaya özen gösteririz.
BAŞARILAR : 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında yapılan Ben Ceyhanlıyım Erkekler ve Kızlar Futbol Turnuvasında Erkeklerde ve kızlarda öğrencilerimiz Ceyhan 2. olmuşlardır.

Fen Laboratuvarı :1
Saatler : 08.10-15.20