2018-2019 ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI

MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLEMİZLE BULUŞUYOR PROJESİ

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin; sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi" düzenlenmiştir.

Proje kapsamında okulumuz projelsine onay alınmıştır.

Okulumuz; Okulda eğitim gören öğrenciler ile birlikte okulun bulunduğu mahallede tespit edilen belirli sayıdaki ihtiyaç sahibi yoksul veya muhtaç durumdaki kişilerin evlerinde bulunan bilgisayar, tabletlerin tamiri ve küçük elektronik aletlerin onarımını yapacaktır.

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi yazısı için tıklayınız.

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi onay yazısı için tıklayınız.

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi uygulama esasları için tıklayınız.