Türk milleti için 10 Kasım bir matem günü olmaktan çok Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte yaşayacak olan Büyük Önder Atatürk'ü anma ve onun düşüncelerini anlama günüdür. Ulusumuzun kurucusu, eşsiz devlet adamı Atatürk dün olduğu gibi bundan sonra da yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere gösterdiği yolda ilerleyerek onun düşüncelerini ve yaptıklarını anlatarak okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle duygulu bir anma töreni kutladık.

Ekm

Altı Ocak MTAL olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına tüm coşkumuzla hazırlanıyoruz.

96 yıl önce 29 Ekim 1923'te ilk Meclis Cumhuriyet'i ilan etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 10. yıl nutkunda bugünün en büyük bayram olduğunu belirtmiştir. Cumhuriyet'in ilan edildiği günün bayram olarak kabul edilmesi 1925'te yapılan kanun teklifi ve bu teklifin Meclis'te kabul ile olmuştur. 628 sayılı bu kanun ile 29 Ekim, 1925'ten itibaren ülke içinde ve dış temsilciliklerde bayram olarak kutlanmaya başlamıştır.

Ekm

Ceyhan Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ceyhanin Yıldızları Futbol Turnuvasında Kaymakamımız Sayın Dr. Bayram Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün de onurlandırdı final maçında okulumuz şampiyon olmuştur. Oyuncularimuzi ve Beden Eğitimi ogretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ceyhan'lı Şampiyonlardan Mehmetçiğe Asker Selamı!

Birinci olan Altı Ocak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takım oyuncularının kupa ve madalyaları ile kol saati hediyeleri ilçemiz Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, ikinci olan Şehit Zeynep Sağır Anadolu Lisesi takım oyuncularının kupa ve madalyaları İlçe Emniyet Müdürü Alpertunga Berberoğlu, üçüncü olan Ceyhan Anadolu İmamhatip Lisesi takım oyuncularının kupa ve madalyaları da İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Koçer tarafından verildi.

Her üç takımın oyuncuları, madalya ve kupalarını aldıktan sonra, Suriye'nin kuzeyinde terörle mücadele etmekte olan Mehmetçiklerimize destek olması açısından topluca asker selamı verdiler ve başarılar dilediler.

Ekm

Ceyhan Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Ceyhan'ın Yıldızları Futbol turnuvasında takımımız Ceyhan İmamhatip Lisesi Futbol takımını 3-0 yenerek finale kalmıştır. Oyuncularımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ekm

Öğrenciler, çeşitli üniversiteler, özel eğitim kurumları, kurslar, dershaneler, yabancı dil kursları, yurt dışı eğitim kursları, eğitim araç ve gereçleri ile hobi, özel yetenek geliştirme kursları gibi sayısız kurum ve yayınla buluşturan fuar da gelecekte kazanmayı istedikleri üniversitelerle de ilgili bilgi topladılar. Bir çok yayınevinin bulunduğu fuarda öğrenciler gönüllerince kitap alma imkanına sahip oldular.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden  Türk Dili ve Edebiyatı dersi öğretmeni Seher Aydın'ın müdür yardımcısı olarak tayini çıktı. Okulumuza, öğrencilerimize kazandırdıkları için çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.