Nis

İlçemizde bulunan Kuzucak, Şadiye Mustafa Caf, Ertan Sevim ve Arif Nihat Asya Ortaokulu öğrencilerine okulumuzda bulunan bölümlerle ilgili meslek öğretmenlerimiz tarafından sunum yapıldı. Öğrencilere okulumuz gezdirildi.

Mahallemizde bulunan Şehit Mahmut DEMİR ´in ailesini ziyaret ettik.

Öğrencilerimiz için bisiklet ve motorlarını bırakacakları yer yaptırdık.

OKULUMUZUN SPROJEKTÖRLERİNİ DEĞİŞTİRDİK.

Ceyhan Belediyesinin katkılarıyla Atatürk Büstümüzü yeniledik

Okulumuza hırsızlık alarm sensörü taktırdık.

Şubat tatilinde kulumuzun bahçe ihate duvarlarını boyadık.

Ock

Okulumuz konferans salonunda Tüberküloz ve Verem Haftası etkinliği kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik sunum yapıldı.

Ock

İsrafı önlemek, kaynakları daha verimli kulanmak, atık miktarını azaltmak, atıkları geri kazanmak ve yarınlara temiz bir Dünya bırakmak için hadi, sende #Sıfır Atık Hareketine Katıl!

Okulumuz öğretmenlerinden Ayşegül ÖZÖZEN tarafından hazırlanan, Beş Güne Beş Kitap Projesi kapsamında Salı günleri, öğle arasında sınıfta kitap okuma etkinliği yapılmaktadır.