Şbt

Meslek Liseliler Ailelerimizle Buluşuyor Projesi kapsamında okulumuzca tespit edilen ailemizin bilgisayarına okulumuz bilişim bölümü ögrencileri ve atölye şefimiz Deniz GÜNEŞİN kontrolünde bakım onarım yapılarak, arızalı ethernet kablosu ve modemi tamir edilmiştir. Bu etkinlikler sayesinde öğrencilerimizin yardımlaşma,kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amaçlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

İngilizce öğretmenimiz Seren. Taşçılar tarafından hazırlanan Erasmus KA101 projemizin başvurusunu yaptık. Okulumuza hayırlı olsun.

Ock

Verem haftası dolayısıyla ilçe sağlık müdürlüğümüzün desteğiyle okulumuzda verem ile ilgili öğretmen ve öğrencilerimizi biliçlendirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun güvenlik kamera sistemini günümüz teknolojisine uygun, İlçe Emniyet Müdürlüğü MOBESE sistemine entegre edilebilen 30 gün kayıt sağlayabilen İ.P. sistemine dönüştürdük.

Öğrencilerimizin soğuk diye oturamadiklari demir banklarin üzerini ahşapla kapladık.

Okulumuz öğretmenlerinden Meliha KARATAŞ'ın organizasyonu ile öğrencilerimize karbonmonoksit zehirlenmesi ile ilgili sunum yapılmıştır.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şehirler ve Kültürler- Yörelerimiz projesi kapsamında 2019 yılında gençlere kendi illeri, ilçeleri veya komşu illeri ziyaret etme imkânı sağlanmaktadır. Bu proje kapsamında okulumuz öğrencileri Gaziantep komşu ilimizin kültürel değerlerini görme şansı elde etti. Ceyhan Gençlik Merkezi'ne teşekkür ederiz.

MOYAL'i 2-1 yenerek okulumuz Altı Ocak MTAL Ceyhanda derece elde etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Öğrencimz Barış Emen serbest güreşte 96 kiloda 2. olmuştur. Bölge maçı olan Kayseri'ye gitmeye hak kazanmıştır. Öğrencimize başarılar dileriz.

Okul Afad egitimcimiz Halit Acet tarafından öğrencilerimize afad egitimi verildi.

Liseler arası Voleybol Turnuvasında okulumuz Ticaret Borsası Sosyal Bilimler Lisesini 2-0 yenmiştir. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Meltem Karataş'ı tebrik ediyoruz.

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile öğrencilerimiz tarafından hazırlanan programda şehit öğretmenler anıldı .

Öğrencilerimiz şiir, konuşma, türkü okuma ve beden dili kullanarak şarki söyleme etkinlikleri ile öğretmenlerine duygusal anlar yaşattı.

2019 - 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. ARA TATİLİNDE DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ İLE SEMİNER ÇALIŞMAMIZI TAMAMLADIK.

Öğretmenler günü haftası olması sebebiyle, sosyal ve kültürel alanda öğretmenlerimizin keyifli vakit geçirecekleri etkinlikler yapıldı.

Okul içi etkinlikler ; Sportif faaliyetler, hizmetiçi mesleki gelişim eğitimleri,satranç,kültürel yemek etkinlikleri yapıldı.

Okul dışı; Kültürel gezi kapsamında,  İpek Yolu üzerinde yer alan, yöremize ait Yılankale tarihi yerine gezi düzenlendi.