10-16 Kasım Atatürk Haftası kapsamında okulumuzda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk anıldı.

Ock

Altı Ocak Ceyhan´ın düşman işgalinden kurtuluşu koşusunda öğrencimiz Serhat YİĞİT Ceyhan 2.si ,okulumuz kros takımı Ceyhan1.si olmuştur. Öğrencimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fatma Öndersev´i tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda Yeşilay Adana Şube Başkani Mehmet ASLANBABA tarafından "Bagimlilik" konulu konferans verildi. Konferansa İlce Milli Eğitim Şube Müdürümüz Zeliha ALTINTAŞ ,Yaltir Kardeşler Ortaokulu Müdürü İbrahim Oran, Remzi Oğuz Arık İlkokulu Müdürü Remzi VARAN,Gazi Ortaokulu Müdürü Mehmet EDEMEN, Sarısakal İlkokulu Müdürü İsmail KORKMAZER, Okul Aile Birliği Baskanimiz Mehmet GEZİCİ ,idareci ,öğretmen ve öğrencilerimiz katildi.